Siirry pääsisältöön

Ultimaattinen oppaasi
Kuinka valita sopiva kauluspaita

Ultimaattinen oppaasi Kuinka valita sopiva kauluspaita
Kuinka valita sopiva kauluspaita71

Kauluspaitakoodin murtaminen

Pukeudu haluamaasi työhön, sanotaan. Oikea kauluspaita auttaa sinua siinä. Ensinnäkin, istuvuus on avainasemassa. Slim, regular vai comfort fit? Seuraavaksi pidä mielessä materiaali. Hyvä puuvillapaita on hengittävä, kestävä ja mukava, joten se sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön. Värin suhteen valkoinen paita on klassikko, joka sopii jokaiseen pukuun, mutta voit valita myös sinisen, vihreän tai vaaleanpunaisen pehmeät sävyt. Kaikki nämä elementit on tärkessä roolissa täydellisen kauluspaitavalikoiman luomisessa. Tutustu oppaaseemme ja opi hallitsemaan kauluspaitapelin taito.

Slim fit

Tämä slim fit-kauluspaita on suunniteltu nykyaikaiselle miehelle, joka arvostaa tarkkaa lookkia, ja siinä on kapeneva vyötärö ja istuva muotoilu. Se korostaa vaivattomasti vartaloasi ja takaa samalla rajoittamattoman liikkumisen. Slim fit-paidat asettuvat vaivattomasti puseroiden, bleisereiden tai takkien alle. Olitpa vetämässä isoa kokousta tai seurustelemassa verkostoitumistapahtumassa, tämä paita on go-to heille, jotka arvostavat siistiä ulkoasua.

null värissä
Ultimaattinen oppaasi Kuinka valita sopiva kauluspaita

Regular fit

Regular fit-paidassa on selkeä ja viihtyisä istuvuus, joten se on monikäyttöinen valinta jokapäiväiseen käyttöön. Sen klassinen siluetti on juuri oikean kokoinen rintakehän ja vyötärön ympäriltä – ei liian tiukka eikä liian löysä. Ajattoman ja huolitellun ulkonäön ansiosta paita on helppo pukea kaikkiin tilaisuuksiin. Lisäksi se sopii hyvin kaikenkokoisille miehille.

OLYMP null värissä